SEO Sunday

Då var det dags för mig att delta i den populära aktiviteten SEO Sunday som arrangeras av SEO-Forum. Jag har längre bara varit åskådare till detta spektakel men har nu bestämt mig för att delta. Kanske blir det fler gånger framöver. Risken för att detta inlägg blir spretigt och irrelevant är stor, men jag gör ett försök.

När det kommer till husdjur föredrar jag katter som sällskap. De klarar att ta hand om sig själva i stor utsträckning. Min sambo vill hellre ha hund. Denna splittring har gjort att vi än så länge varken har hund eller katt. En hund däremot måste alltid ha sällskap och aktiveras. Det kanske varierar mellan olika hundraser, men min uppfattning är att hundar kräver mycket av sin husse och matte.

Hundar kan ju även användas vid jakt. Inom vissa typer av jakt är de lika viktiga som bra jaktkläder och annan utrustning. Det viktigaste för en bra jakt är ju såklart att man har ett bra gevär som funkar i alla lägen.

Över till annat. Det handlar om en vän till mig som sedan ett tag bott i Malmö, men som förhoppningsvis tar sitt förnuft till fånga och väljer att återvända till Linköping. Väljer han att ta sitt pick och pack och återvända uppstår ett behov av hitta en firma som utför flyttstädning i Malmö. Om han inte vill göra det jobbet själv det vil säga.

Jobbar man med  många kunder i sin verksamhet kan ett system för ärendehantering underlätta administrationen av vad som ska göras. Med ett ärendehanteringssystem kan du på ett smidigt sätt hålla ordning på tider, prioriteringar och arbetsuppgifter.

Inom sökmotoroptimering är det mycket att hålla ordning på. Dels ska webbplatsen vara bra optimerad i grunden. För att försäkra sig om att man har alla detaljer på plats kan man använda sig av ett s.k. Onpage SEO tool. Dessa fungerar på så sätt att de automatiskt scannar av din webbplats källkod och säger ifrån om vissa taggar saknas, eller om informationen i dem är bristfällig.

This entry was posted in SEO. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *